Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، شرایط پاییز، فصل درس و مدرسه با روزهای بلند و شب‌های کوتاه با زمستان، بهار و تابستان متفاوت است؛ امسال هم به علت شیوع ویروس کرونا مدارس و دانشگاه‌ها و مراکز تفریحی تعطیل شده‌اند و چون نوجوانان وجوانان ـ که مخاطبان هدف شبکه‌ جوان هستند ـ عمدتا در خانه به سر می‌برند و معمولا برای بخش عمده‌ای از وقت‌شان برنامه خاصی ندارند، بنابراین رسانه رادیو می‌تواند قسمتی از این زمان را با برنامه‌هایی مناسب و متناسب که بر اساس پژوهش‌ها باید بیشتر سرگرم‌کننده باشند، در اختیار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌رضا مقصودی، مدیر شبکه رادیویی جوان با اشاره به راه‌کارهای این ایستگاه رادیویی برای جذب شنونده در دوره‌ای که افراد کمتر سراغ رادیو می‌روند و بیشتر به فضای مجازی یا تلویزیون گرایش دارند، به ایسنا گفت: به‌ رغم افزایش کمی و کیفی رسانه‌های صوتی، تصویری، مکتوب و ... شبکه رادیویی جوان در حوزه‌های مختلف مانند اطلاع‌رسانی، آموزشی و تفریحی در سال‌های اخیر توانسته است خود را به‌ عنوان رسانه قابل احترام و گاه خلاق و پیشتاز معرفی کند. این شبکه با درک شرایط روز و شناخت این نکته که جنس و نوع پیام، وسیله ارتباطی وموقعیت دریافت‌کننده پیام، مدام درحال تحول است، گام به گام با مخاطبان خود حرکت می‌کند و اگرچه از کم و کیف حضور مخاطبان خود رضایت دارد، اما تلاش می‌کند در این مسیر از قدرت و قابلیت رسانه‌های تصویری و معین، فضای مجازی و حتی رسانه‌های مکتوب غافل نشود و هیچ‌گاه در موضع انفعال قرار نگیرد.

رادیوجوان مسئولان را به چالش می‌کشد

مقصودی افزود: یکی از موضوعاتی که این روزها در فضای مجازی و رسانه‌ای کشور زیاد به چشم می‌خورد، پرونده‌های فساد است که سوالات و ابهامات بسیاری را برای جوانان ایجاد کرده‌ است؛ این واقعیت که فساد مالی در تمامی کشورهای جهان وجود دارد، قابل انکار نیست. ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده‌ است. پس از انقلاب، مبارزه با فساد همواره از شعارها و ستاره راهنمای عملکرد مسئولان بوده و موفقیت‌های چشمگیری نیز به دست آمده است. در شرایط کنونی کشور که مبارزه با فساد از خواسته‌های اصلی معترضان و مسئولان قوای سه‌گانه است، شبکه رادیویی جوان بر آن شد تا با تولید و ساخت برنامه «دادرسانه» به بازخوانی، بررسی زوایای مختلف و روند و فرجام برخی از پرونده‌هایی که عمدتا جوانان در آن‌ها درگیر و یا پیگیر هستند، بپردازد.

او با اشاره به این که «دادرسانه» شنبه شب‌ها ساعت ۲۱ به روی آنتن می‌رود، افزود: با توجه به سابقه اجرای آقای «کیا داوود اسفندیاری» در برنامه‌های اقتصادی تلویزیون و هوشمندی ایشان در مواجهه با مسوولان و مهمانان برنامه، اجرای این برنامه را به ایشان واگذار کرده‌ایم؛ همچنین یک برنامه چالشی دیگری را روانه آنتن کرده‌ایم که اجرای آن‌را «محمد دلاوری» بر عهده دارد؛  «جوان‌شهر» برنامه‌ای گفتگومحور است که با حضور کارشناسان، چهره‌های برتر و نخبگان جامعه ایران به بررسی نیازهای روز جامعه ایران، ناگفتنی‌ترین مسائل جوانان و موضوعات اجتماعی این روزها که دغدغه‌های جوان است، می‌پردازد.

تاکید رادیوجوان بر تولید برنامه های تعاملی و حضور در فضای مجازی

علی‌رضا مقصودی که در شهریور ماه امسال مدیر شبکه رادیویی جوان شده است، ادامه داد: برای سرگرمی شنوندگان رادیو جوان «بازی باز» و «مسابقه مردم» که مسابقه‌هایی تعاملی هستند را برای فصل جدید تدارک دیده‌ایم؛ این دو مسابقه‌ی جدید که در ماه مهر به جدول پخش رادیو جوان اضافه شده‌اند،  به ‌دلیل برخورداری از بخش‌های طنز و سرگرم‌کننده می‌توانند بخشی از مخاطبان شبکه جوان را در شب‌های بلند فصل پاییز با خود همراه کنند.

این مدیر رادیو درباره یکی دیگر از برنامه‌های رقابتی رادیوجوان گفت: «چوب‌خط» هم یکی دیگر از مسابقه‌های سرگرمی رادیو جوان است که با سوالات طنز درباره محیط زیست ایران، گونه‌های جانوری و گیاهی، گردشگری و تاریخ ایران تلاش می کند تا ایران‌شناسی را برای شنونده رادیوجوان جذاب و شنیدنی‌تر کند؛ در این برنامه دنبال سوژه‌هایی هستیم که کمتر شناخته شده است و برخلاف اکثر مسابقه‌های رادیویی و تلویزیونی که سوالات شبیه به هم می‌پرسند، سوالات کمتر شنیده شده را مطرح می‌کنیم که قابلیت طنز هم دارد.

مدیر رادیو جوان ادامه داد: برنامه سرگرم‌کننده، جذاب و تعاملی «بازی باز»  به گونه ای طراحی شده است که همراهان رادیوجوان می‌توانند همزمان با شنیدن رادیو، با گوشی همراه شان بازی کنند، امتیاز کسب کنند و برنده شوند. این اتفاق برای اولین بار در ایران رخ می‌دهد که شنوندگان رادیو همزمان با شنیدن یک برنامه، به صورت برخط در اپلیکیشن برنامه به رقابت با یکدیگر بپردازند.

وی با اشاره به اینکه پیش تولید این برنامه هفت ماه طول کشیده است، بیان کرد: در این مدت مشغول طراحی مسابقه، ساخت اپلیکیشن و رفع نواقص آن بوده‌ایم. اپلیکیشن برنامه در چند مرحله نوشته و نسخه بتای آن آزمایش شده‌است و در حال حاضر نسخه نهایی با عنوان «رادیو بازی» با کمترین خطا و حجم کم منتشر شده است. البته در بروزرسانی‌های بعدی بازی‌های بیشتری به نرم‌افزار اضافه خواهد شد.

مقصودی با اشاره به بخش‌های مهم برنامه «بازی باز»  افزود: در بخش آنلاین، مجری برنامه بخش‌هایی را که بیشترین رأی توسط شنوندگان گرفته باشند، باز می‌کند و همزمان همه شرکت‌کنندگان در مدت محدودی فرصت دارند به سوال‌ها پاسخ بدهند و بازی‌ها را به اتمام برسانند. برای بخش آفلاین مسابقه «بازی باز» نیز یک بازی رادیویی ـ پازلی طراحی شده است که می‌تواند برای مخاطب جذاب باشد. مخاطبان برای شرکت در مسابقه «بازی باز» کافی است که عبارت «رادیو بازی» را در کافه بازار و یا پلی استور جستجو کنند و بعد آیکون «بازی باز» یا «رادیو بازی»  را انتخاب و آن را نصب کنند. همچنین نسخه ios بازی نیز در دست ساخت است.

«مسابقه مردم» هم یک مسابقه جدید است که قرار است به زودی روانه آنتن رادیو جوان شود. این برنامه نیز یک اپلیکیشن دارد که شنوندگان می توانند با نصب آن و ایجاد یک پروفایل شخصی، در برنامه شرکت کنند.

کد خبر 554575 برچسب‌ها رسانه - رادیو

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رسانه رادیو شبکه رادیویی جوان فضای مجازی رادیو جوان بازی باز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • آغاز ثبت‌نام مسابقه گویندگی و بازیگری رادیو
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • برنامه «خط اول» از رادیو ورزش
  • «برمودا» همه رازها را افشا می‌کند حتی راز آقای مجری!
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده